Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(6864 niezalogowanych)
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
kamil75 napisał:
tak masz racje robie bledy i juz, ale ty tylko sie tych bledow czepiasz u kazdego.
sam pewnie piszesz w programie poprawia cie ciagle a potem ctrl V

wypisz wymaluj mego wuja i on tez tirem smigal
ps. odbijam pileczke madralo TIR - stąd też w języku potocznym duże ciężarówki określa się mianem tir. Użycie słowa tir w języku polskim jako określenie każdej, dużej ciężarówki jest również poprawne[2].

ooooooo
teraz bedziesz kopiował i wklejał ?
heh lepsze to niz czytanie tych twoich bazgrołów

ty sie kamilu zdecyduj > w wodociągach pracował, czy "TIR-em" smigał ???
jak bedziesz tak kłamał, to nos ci wyrosnie duzy i przesłoni twoje zajebiste pks-y
odbijanie piłeczki tez nie jest twoja mocną stroną, bo słowo "tir" uzywaja dzieci, nazywając jadącą ciężarókwe
ale niech ci tam bedzie!
PS: Jak widac na załączonym obrazku, echo jest..... niezawodne
Ruda > ty swoich kompleksów tu nie lecz kosztem blondyneczek, bo masz do nich ze 300 lat (świetlnych).....
Dla twojej informacji > nie widziałem piekniejszego widoku, od opalonej blondynki- mniam
Nie widziałem tez brzydszego zjawiska, jakim jest ruda kobieta w bikini ( lodowate,białe ciało,z olbrzymią iloscią piegów) a fujjjjjjjj
aaaaaaa po 2 dniach na sloncu wygląda jak swinka pigi.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
287 Postów

(smajk)
Stały Bywalec
dedykowane . ... .

pozdrawiam.. . ..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
Jasna napisał:
marianek73 napisał:
kryzys > co tzn. "sterczacy pisiorek" ?

Badz tez spokojny > mam kilka asów w rekawie : ))
Ze ja lovelas?
hehe krzysiu, ja mam kochana kobiete w domu, piekną i oddaną, madrą i sexowną, wiec wybacz,ale byłbym skonczonym głupcem, gdybym to ryzykował......
jestem stabilnym emocjonalnie, kochającym mężem i ojcem!
Ja wiem,ze te wartosci są ci obce, ale wybacz nie kazdy facet moze byc tak czarujący, przystojny i dobry w łózku......
Na pocieszenie krzysiu, tradycyjne juz > wspieramy cię

Najlepsze jest to jak ty budujesz "mit poparcia" względem własnej osoby. Co i rusz używasz liczmy mnogiej sugerując, że jest tu z tobą grono ludzi.

Jesteś sam.

Jaki 100% facet napisze o sobie: czarujący, przystojny, dobry w łóżku??
Takie teksty piszą desperaci na portalach randkowych i każda myśląca kobieta omija takiego z daleka, bo tekst po prostu śmierdzi desperacją.

i nawet kiedy bede sam, nie zmienie sie...... lalallalallalalalala : )
nie ruda, nie jestem sam
I nie mam zadnych problemów z samooceną, wiec napisanie ze jestem boski, nie jest zadnym wyczynem.....
"Kazda mysląca kobieta" czyli nie dot.ciebie.....
Nie wypowiadaj sie za "każdą myslącą kobiete" bardzo cie prosze, bo nie masz takiich uprawnien!
takie brzydule jak ty, pewnie i omijają,awiedząc z góry,ze nie mają żadnych szans....
natomiast, jest tez i spora czesc kobiet,które lubią i pociągają je pewni siebie, przystojni, czarujący faceci, którzy znają swoją wartosc i wiedzą co kobiety lubia najbardziej : ))))
czy wystarczająco JASNA jest moje uzasadniona wypowiedz?
Jesli nie, to pogadaj ze starszymi kolezankami, bo takie siksy jak ty wiedzą tyle, ile zjedzą....
całuje czule
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
kamil75 napisał:
a co w tym dziwnego? jak mial sile i zdrowie to w wodociagach pracowal, a jak zabraklo i tego to 18 kolowcami smigal po polsce.
a kto ci powiedzal ze to jest moje zdjecie?
ty tez masz jakas dupe w aucie

kamilu, to nie "dupa" .....
wiem,ze ci sie podoba, mi tez nawet bardzo.......
dla twojej informacji > auta ciezarowe liczy sie na ilosc osi, a nie na ilosc kół.....
skoro jestes bystry, to powiedz mi ile osi w takim razie miał ten 18-to kołowiec?
wez pod uwage, ze na osi "ciągnącej" zazwyczaj są tzw.blizniaki....
Kolejna twoja wtopa miniu
PS: Wstydzisz sie swojego zdjecia?
Powiem szczerze,ze zawsze chciałem miec takie zajebiste PKS-y,ale jakos mi nie dane było......
ale rudej sie podobasz,wiec jest szansa,ze cos miedzy wami zaiskrzy

aaaaaaa rozpoznałem tego typa na pierwszym filmiku > to nasz mgr.inż Lolek z Bytomia!
tez sam co to sie mieszkania 30m2 dorobił będąc gosciem z wyzszej sfery intelektualnej.....
To prawie jak dusza artysty, co to nie dba o dobra matarialne......
Tyle,ze ludzie sie zmieniają i postanowił to zmienic wyjezdzając na saxy do Norge
Mąż naszej gwiazdy o nick-u ciemna
no, no ruda..... masz gust > facet zniewalająco przystojny i widac gołym okiem,ze naprawde wysportowany
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
185 Postów

(lena003)
Stały Bywalec
marianek73 napisał:
kamil75 napisał:
a co w tym dziwnego? jak mial sile i zdrowie to w wodociagach pracowal, a jak zabraklo i tego to 18 kolowcami smigal po polsce.
a kto ci powiedzal ze to jest moje zdjecie?
ty tez masz jakas dupe w aucie

kamilu, to nie "dupa" .....
wiem,ze ci sie podoba, mi tez nawet bardzo.......
dla twojej informacji > auta ciezarowe liczy sie na ilosc osi, a nie na ilosc kół.....
skoro jestes bystry, to powiedz mi ile osi w takim razie miał ten 18-to kołowiec?
wez pod uwage, ze na osi "ciągnącej" zazwyczaj są tzw.blizniaki....
Kolejna twoja wtopa miniu
PS: Wstydzisz sie swojego zdjecia?
Powiem szczerze,ze zawsze chciałem miec takie zajebiste PKS-y,ale jakos mi nie dane było......
ale rudej sie podobasz,wiec jest szansa,ze cos miedzy wami zaiskrzy

aaaaaaa rozpoznałem tego typa na pierwszym filmiku > to nasz mgr.inż Lolek z Bytomia!
tez sam co to sie mieszkania 30m2 dorobił będąc gosciem z wyzszej sfery intelektualnej.....
To prawie jak dusza artysty, co to nie dba o dobra matarialne......
Tyle,ze ludzie sie zmieniają i postanowił to zmienic wyjezdzając na saxy do Norge
Mąż naszej gwiazdy o nick-u ciemna
no, no ruda..... masz gust > facet zniewalająco przystojny i widac gołym okiem,ze naprawde wysportowany

MARIANIE !!!! przeginasz......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
dobra juz dobra........
obiecuje poprawe
wiem,ze przeginam i wcale mnie to nie cieszy......
ale cholerne echo wciąż odpowiada......
Juz nie bede,a napewno nie w tym stylu,bo jest mi obcy (wbrew pozorom)......
odwołac juz nie moge, tego co powiedziałem,ale jest mi głupio......

to w odpowiedzi na post Leny!
Game over!
PS: Kamilu > auto o którym piszesz, ma 5 osi i 12 kół.......
Ale to tak na marginesie........
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
670 Postów
Dorota K..
(Jasna)
Wyjadacz
Ty byś się nadawał na pisowca.
Kręcisz, kłamiesz, zmyślasz, przeinaczasz fakty, pomijasz fakty, jestes totalnie bezkrytyczny w stosunku do wlasnej osoby.

Fachowiec od siedmiu boleści, całe życie zaiwania w ciężarówce, (_I_)sko płaskie jak decha od wyboi, brzuch wisi, spojrzenie niezmącone myślą i się fachowiec wymądrza na temat ilości kół i osi.
No ty to jesteś!! WOOOW

Ty po 3 latach pracy to miałeś dziurawe skarpetki i sępiłeś na piwo od rodziców... a mój "lolek" ma mieszkanie.

Nie trzeba być po studiach by byc w "wyższej sferze intelektualnej" .. długo długo nic... i o!! jest!! majeranek!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
287 Postów

(koalski)
Stały Bywalec
Zastanawiam się czy ten koleś nie jest chory. Mówię całkiem poważnie. Po prostu psychiczny.
No chyba, że zarzuca jakieś świństwa. Wtedy można w tygodniu prowadzić tira.
Efekt jest podobny.

Równie dobrze można se pogadać z rybką w akwarium.

Ja przynajmniej będę go traktował jak przygłupa. W każdej wsi jest taki przygłupek, ludzie go po prostu tolerują i specjalnie się nad nim nie zatrzymują.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
Jasna napisał:
Kręcisz, kłamiesz, zmyślasz, przeinaczasz fakty, pomijasz fakty, jestes totalnie bezkrytyczny w stosunku do wlasnej osoby.

Fachowiec od siedmiu boleści, całe życie zaiwania w ciężarówce, (_I_)sko płaskie jak decha od wyboi, brzuch wisi, spojrzenie niezmącone myślą i się fachowiec wymądrza na temat ilości kół i osi.
No ty to jesteś!! WOOOW

Ty po 3 latach pracy to miałeś dziurawe skarpetki i sępiłeś na piwo od rodziców... a mój "lolek" ma mieszkanie.

Nie trzeba być po studiach by byc w "wyższej sferze intelektualnej" .. długo długo nic... i o!! jest!! majeranek!!!

tak na koniec troche z humorem > jestem wyznawcą ruchu palikota i brzydze sie prostytucją polityczną
Nie jestem BROŃ BOŻE z PIS-u, choc przyznaje ze jestem mieszkancem Kaczystanu....

a to,ze sie mądrze na temat "TIR-ów", młoda istoto to raczej adekwatne, bo mam w tej kwestii wiecej do powiedzenia niz ty i np:kamil....
ale to taki mały pikuś : )
Heh natomiast co do dupenki mojej, to nie przeginaj, bo jest fajoska i bron boze nie płaska : )
Powinnas wiedziec tez, ze auta ciezarowe od kilkunastu juz lat mają o wiele wiekszy komfort podrózowania niz auta osobowe i zadne tam wyboje nie są mi straszne,a dupcia moja pływa w fotelu o którym mozna zapomniec w aucie osobowym..... stąd tez, ciągle jest baaaardzo atrakcyjna
I na koniec > po 3 latach pracy, miałem własne nowe auto(za gotowke),co to miało 5 biegów, pełny wtrysk i 160 na szafie : )) ,sporą sume na koncie i kochaną żone u boku, która dzielnie cerowała moje "dziurawe skarpety" : )))
Takze marianek, tez nie z pierwszej łapanki i nie zawsze był kierowcą "TIR-a" : ))
serdecznie pozdrawiam i całuje w..... sam srodek

aaaaaaaaaaaaaaa czyli musze jednemu ziomkowi racje przyznac, bo ostatnio sie kłócilem z nim,ze przykrótki jestem do wyzszej sfery intelektualnej,a on wmawiał mi przez kilka godzin, ze mam wszelkie predyspozycje ku temu, by spokojnie zostac jej reprezentantem
dzieki Jasna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
185 Postów

(lena003)
Stały Bywalec
marianek73 napisał:
Jasna napisał:

No ty to jesteś!! WOOOW

tak na koniec troche z humorem > jestem wyznawcą ruchu palikota i brzydze sie prostytucją polityczną
Nie jestem BROŃ BOŻE z PIS-u, choc przyznaje ze jestem mieszkancem Kaczystanu....

a to,ze sie mądrze na temat "TIR-ów", młoda istoto to raczej adekwatne, bo mam w tej kwestii wiecej do powiedzenia niz ty i np:kamil....
ale to taki mały pikuś : )
Heh natomiast co do dupenki mojej, to nie przeginaj, bo jest fajoska i bron boze nie płaska : )
Powinnas wiedziec tez, ze auta ciezarowe od kilkunastu juz lat mają o wiele wiekszy komfort podrózowania niz auta osobowe i zadne tam wyboje nie są mi straszne,a dupcia moja pływa w fotelu o którym mozna zapomniec w aucie osobowym..... stąd tez, ciągle jest baaaardzo atrakcyjna
I na koniec > po 3 latach pracy, miałem własne nowe auto(za gotowke),co to miało 5 biegów, pełny wtrysk i 160 na szafie : )) ,sporą sume na koncie i kochaną żone u boku, która dzielnie cerowała moje "dziurawe skarpety" : )))
Takze marianek, tez nie z pierwszej łapanki i nie zawsze był kierowcą "TIR-a" : ))
serdecznie pozdrawiam i całuje w..... sam srodek

aaaaaaaaaaaaaaa czyli musze jednemu ziomkowi racje przyznac, bo ostatnio sie kłócilem z nim,ze przykrótki jestem do wyzszej sfery intelektualnej,a on wmawiał mi przez kilka godzin, ze mam wszelkie predyspozycje ku temu, by spokojnie zostac jej reprezentantem
dzieki Jasna

nooo Marian ...teraz to już mnie zemdliło......

i co to ja jeszcze chciałam ....aha wesołych świąt ,alleluja i....ha det bra
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok