kamil75 napisał:
tak masz racje robie bledy i juz, ale ty tylko sie tych bledow czepiasz u kazdego.
sam pewnie piszesz w programie poprawia cie ciagle a potem ctrl V
wypisz wymaluj mego wuja
i on tez tirem smigal
ps. odbijam pileczke madralo TIR - stąd też w języku potocznym duże ciężarówki określa się mianem tir. Użycie słowa tir w języku polskim jako określenie każdej, dużej ciężarówki jest również poprawne[2].
ooooooo
teraz bedziesz kopiował i wklejał ?
heh lepsze to niz czytanie tych twoich bazgrołów
ty sie kamilu zdecyduj > w wodociągach pracował, czy "TIR-em" smigał ???
jak bedziesz tak kłamał, to nos ci wyrosnie duzy i przesłoni twoje zajebiste pks-y
odbijanie piłeczki tez nie jest twoja mocną stroną, bo słowo "tir" uzywaja dzieci, nazywając jadącą ciężarókwe
ale niech ci tam bedzie!
PS: Jak widac na załączonym obrazku, echo jest..... niezawodne
Ruda > ty swoich kompleksów tu nie lecz kosztem blondyneczek, bo masz do nich ze 300 lat (świetlnych).....
Dla twojej informacji > nie widziałem piekniejszego widoku, od opalonej blondynki- mniam
Nie widziałem tez brzydszego zjawiska, jakim jest ruda kobieta w bikini ( lodowate,białe ciało,z olbrzymią iloscią piegów) a fujjjjjjjj
aaaaaaa po 2 dniach na sloncu wygląda jak swinka pigi.....
tak masz racje robie bledy i juz, ale ty tylko sie tych bledow czepiasz u kazdego.
sam pewnie piszesz w programie poprawia cie ciagle a potem ctrl V
wypisz wymaluj mego wuja

ps. odbijam pileczke madralo TIR - stąd też w języku potocznym duże ciężarówki określa się mianem tir. Użycie słowa tir w języku polskim jako określenie każdej, dużej ciężarówki jest również poprawne[2].
ooooooo

teraz bedziesz kopiował i wklejał ?
heh lepsze to niz czytanie tych twoich bazgrołów

ty sie kamilu zdecyduj > w wodociągach pracował, czy "TIR-em" smigał ???
jak bedziesz tak kłamał, to nos ci wyrosnie duzy i przesłoni twoje zajebiste pks-y

odbijanie piłeczki tez nie jest twoja mocną stroną, bo słowo "tir" uzywaja dzieci, nazywając jadącą ciężarókwe

ale niech ci tam bedzie!
PS: Jak widac na załączonym obrazku, echo jest..... niezawodne

Ruda > ty swoich kompleksów tu nie lecz kosztem blondyneczek, bo masz do nich ze 300 lat (świetlnych).....
Dla twojej informacji > nie widziałem piekniejszego widoku, od opalonej blondynki- mniam

Nie widziałem tez brzydszego zjawiska, jakim jest ruda kobieta w bikini ( lodowate,białe ciało,z olbrzymią iloscią piegów) a fujjjjjjjj

aaaaaaa po 2 dniach na sloncu wygląda jak swinka pigi.....